Je hebt één van de Essentials en misschien ook een Advanced training gevolgd en wilt aan de slag met je nieuwe kennis en vaardigheden. Maar waar nu precies te beginnen? Wat is een logisch stappenplan voor de introductie van de methodieken? Hoe krijg je in de kortst mogelijke tijd, maximaal resultaat? Onze ervaren consultants staan klaar om directies en teams te begeleiden met Lean & Learn in jouw eigen dagelijkse praktijk.

Start met Basic Stability

Het bouwen van een Lerende Organisatie start altijd met het creëren van Basic Stability. Een stabiele basis is nodig om de voorspelbaarheid en beheersbaarheid van je bedrijfsprocessen te vergroten. Door inzet van de juiste Learn methodieken versterk je bovendien de zelfsturendheid van je team. Onze consultants helpen je bij het realiseren van Basic Stability. Als de basis staat, kan de verbetermotor starten.

Doelgericht verbeteren

Verbeteren gaat beter als het methodisch gaat. Als het een vaste structuur heeft die telkens een verbetering oplevert. Onze consultancy focust hier samen met jou op het te behalen doel, het team dat nodig is om dit doel te realiseren en de best passende Learn methodiek(en). Naast de gerichte inzet van methodieken, besteden we hier ook aandacht aan werkplezier en vinden we het belangrijk dat de teamleden zo snel mogelijk zelf vaardig worden in het uitoefenen en toepassen van de methodiek.

Structuur voor effectief maatwerk

LearningWaves Consultancy is altijd maatwerk. Of het nu gaat om eenmalig advies of om structurele begeleiding van teams in hun dagelijkse omgeving in de vorm van onze Lean & Learn Academy. Op basis van de situatie en de ambitie, ontwikkelen we een specifieke aanpak en kiezen we een passende Methodiek of een op maat gemaakte workshop.

We werken volgens onderstaand stappenplan. Tijdens de voorbereiding stemmen we gezamenlijk de voorwaarden af voor succes. Deze leggen we met elkaar vast in een ‘garantieformulier’. De resultaten evalueren we met elkaar in een Plus/Delta.

0. Inventarisatie vraag
1. Voorbereiding project
2. Kick-Off
3. Aan de slag en doorvoeren van verbeteringen
4. Evaluatie

Contact

Heb je behoefte aan directie ondersteuning en/of ondersteuning van je teams? Neem dan contact met ons op.

Behoefte aan advies of begeleiding op maat?

Neem contact op met onze consultants

Contact