Wij geven onze training binnen de richtlijnen van het RIVM. We volgen de ontwikkelingen dan ook op de voet. Mochten er wijzigingen zijn, dan informeren wij deelemers tijdig.

Bekijk hoe we nu trainingen geven...

We hebben onze locatie 1,5 meterproof ingericht zodat iedereen op een veilige manier training kan volgen. Onze locatie biedt voldoende ruimte en daar waar nodig hebben we schermen geplaatst. In de trainingszalen en lunchruimte is de inrichting aangepast. Ook in onze tuin kun je lekker op voldoende afstand een break nemen. Verder hebben we gezorgd voor:

  • aparte in- en uitgangen voor verschillende groepen
  • persoonlijke hygiënetafels met tissues en handgel
  • schermpjes tussen deelnemers indien nodig
  • alleen verpakte tussendoortjes
  • en een aangepast lunchaanbod i.o.m. onze cateraar.

Alle actuele trainingsdata staan in onze kalender en we kijken ernaar uit om je weer te mogen ontvangen! Je kunt je inschrijven voor de training van je keuze. Mocht er onverhoopt toch weer iets wijzigen in de maatregelen, dan nemen we persoonlijk contact met je op.

Heb je vragen over de trainingen of de veiligheid van onze locatie, bel dan gerust met onze collega's van Support via 040 212 10 55 of  stuur een e-mail.

Bekijk de agenda

Previews

Ben je nog niet helemaal overtuigd of je nu aan een training wilt deelnemen of wil je meer weten over de inhoud ervan? Er staan verschillende online previews gepland. Daarin nemen onze trainers je mee in de inhoud van het programma en lichten ze graag toe wat de training je op kan leveren. Ook is er uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen.

Bekijk de data van de Previews en meld je aan via onderstaande knop.

Meld je aan voor een Preview

Consultancy

Zoals altijd staan onze consultants klaar om onze klanten te ondersteunen bij lopende of nieuwe verbetertrajecten. Dit doen we eventueel telefonisch of via een videoverbinding. In dit geval kun je het beste contact opnemen met de betreffende consultant of met Support. 

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de inhoud van onze trainingen? Of wil je weten hoe we onze trainingslocatie veilig hebben ingericht? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer je benieuwd bent wat we voor je kunnen betekenen. We maken graag tijd voor je!

Neem contact met ons op!