Als trainingsinstelling hanteren we alle voorzorgsmaatregelen van het RIVM en houden ons aan het protocol van de Nederlandse Orde van Beroeps Trainers (NOBTRA).

Vanzelfsprekend volgen wij de ontwikkelingen en maatregelen op de voet.

We hebben onze locatie 1,5 meterproof ingericht zodat iedereen op een veilige manier training kan volgen. Onze locatie biedt voldoende ruimte en daar waar nodig hebben we schermen geplaatst. In de trainingszalen en lunchruimte is de inrichting aangepast. Verder hebben we gezorgd voor:

  • aparte in- en uitgangen en koffiecorners voor verschillende groepen
  • desinfectiemiddel en tissues in alle ruimtes
  • mondkapjes beschikbaar
  • schermpjes tussen deelnemers indien nodig
  • voldoende ventilatie
  • alleen verpakte tussendoortjes
  • per persoon verpakte lunch
  • extra schoonmaakrondes.

 

Bekijk hoe we nu trainingen geven...

Mondkapjes

Niet overal in ons pand is het mogelijk om 1,5 meter afstand te houden, bijvoorbeeld als je door de gang loopt naar het toilet of voor de lunch. Kun je de 1,5 meter afstand niet respecteren, draag dan een mondkapje.

Mocht je zelf geen mondkapje hebben of deze vergeten zijn, dan hebben we een wegwerpexemplaar voor je.

Heb je nog vragen?
Heb je vragen over de trainingen of de veiligheid van onze locatie, bel dan gerust met onze collega's van Support via 040 212 10 55 of  stuur een e-mail.

Alle actuele trainingsdata staan in onze kalender en we kijken ernaar uit om je te ontvangen! Je kunt je inschrijven voor de training van je keuze. Mocht er onverhoopt toch weer iets wijzigen in de maatregelen, dan nemen we persoonlijk contact met je op.

Bekijk de agenda

Consultancy

Zoals altijd staan onze consultants klaar om onze klanten te ondersteunen bij lopende of nieuwe verbetertrajecten. We respecteren daarbij altijd de richtlijnen van de klant. Eventueel kan de afspraak telefonisch of via een videoverbinding. In dit geval kun je het beste contact opnemen met de betreffende consultant of met een collega van Support. 

Previews

Ben je nog niet helemaal overtuigd of je nu aan een training wilt deelnemen of wil je meer weten over de inhoud ervan? Er staan verschillende online previews gepland. Daarin nemen onze trainers je mee in de inhoud van het programma en lichten ze graag toe wat de training je op kan leveren. Ook is er uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen.

Bekijk de data van de Previews en meld je aan via onderstaande knop.

Meld je aan voor een Preview

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de inhoud van onze trainingen? Of wil je weten hoe we onze trainingslocatie veilig hebben ingericht? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer je benieuwd bent wat we voor je kunnen betekenen. We maken graag tijd voor je!

Neem contact met ons op!