Wil jij met jouw organisatie een volgende stap zetten en nog beter en sneller inspelen op de vraag van de klant? Wendbaar zijn, zodat je - ook in tijden als deze - snel kunt schakelen en kunt blijven innoveren?

Als je naar je organisatie kijkt, zie je een grote hoeveelheid onbeheersbare processen, leveranciersketens en formele en informele structuren van samenwerking. Je organisatie, de markt en maatschappij waarin je opereert zijn steeds complexer geworden. Hoe krijg je je mensen mee? Hoe zorg je ervoor dat je je bezighoudt met de stip op de horizon in plaats van met het dagelijks blussen van brandjes? Hoe hou je energie, tevreden klanten, intrinsiek gemotiveerde collega’s en krijg je een beter bedrijfsresultaat?

We nodigen je graag uit om nader kennis te maken met LearningWaves tijdens de online introductiesessie Lean & Learn Management. Wij leren teams beter samenwerken en gedoe duurzaam op te lossen. In anderhalf uur tijd geven we je meer inzicht in ons gedachtegoed en onze aanpak. Ook vertellen we je wat samenwerken met ons, jou en je team oplevert en beantwoorden we je vragen. Het is een interactieve bijeenkomst, dus het is handig als je deelneemt met camera en microfoon. We maken graag kennis met je! 

De introductiesessie Lean & Learn Management vindt plaats op woensdag 7 december 2022 van 16.00 uur tot 17.30 uur. Je ontvangt een dag voor de sessie een uitnodiging met een link om deel te nemen.