Heb jij dat ook? Dat je de Bouw en Infra beter wilt organiseren, zodat het makkelijker en leuker wordt? Dat is precies wat wij bij LearningWaves ook voor ogen hebben. Kom jij ons team versterken?  

Bij LearningWaves trainen en begeleiden we leidinggevenden en teams om te transformeren naar een lerende organisatie. In een lerende organisatie werken mensen resultaatgericht samen, versterken zij elkaar en verloopt het werkproces iedere dag beter dan de dag ervoor. Door Lean Methodieken in te zetten en veel aandacht te hebben voor de energie van mensen, voelt werken als een speeltuin voor productieve bijdrage, plezier, energie en ontwikkeling. We noemen dit Learn.

Het is ons doel om zoveel mogelijk teams en organisaties ‘wakker te schudden’ en hen telkens een nieuwe Lean & Learn ontwikkelstap te laten maken. Omdat we het iedereen gunnen om te werken in een lerende organisatie, denken we groot en hebben we internationale ambities. 

Binnen LearningWaves is een team gespecialiseerd in het trainen en begeleiden van organisaties die projectmatig werken, voornamelijk uit de Bouw & Infra. Binnen dat team hebben we een vacature.

Vacature: Consultant Lean Plannen en Lean Engineeren

In de functie van Consultant Lean Plannen en Lean Engineeren coach en begeleid je teams bij de vertaling en uitvoering van deze methodieken naar hun daadwerkelijke projectomgeving.

Soms werk je met teams die de uitvoering van het werk organiseren (bestaande uit uitvoerders, werfleiders, projectleiders en projectbegeleiders) en soms met teams die informatiestromen organiseren (bestaande uit werkvoorbereiders, ontwerpleiders, planontwikkelaars, tendermanagers, architecten, ontwerpers, constructeurs en adviseurs). De bedoeling is dat teams met de Lean & Learn aanpak in de versnelling komen, beter samenwerken en leren en verbeteren.

Is werken met teams op Bouw- en Infraprojecten je passie? Dan maken we graag kennis met je. En als je ook nog de ambitie hebt om uiteindelijk als trainer voor een groep te staan, dan vinden we dat extra interessant. LearningWaves heeft diverse internationale klanten. Je krijgt de kans om over de grens te werken.

We zijn op zoek naar iemand: 

 • Die gemotiveerd is verschil te maken in de Bouw en Infra en actief mee te bouwen aan ons droomdoel;
 • Met een achtergrond in een projectenomgeving in de Bouw of Infra;
 • Met kennis van en ervaring met Lean;
 • Die leergierig is om zijn of haar vaardigheden verder te ontwikkelen;
 • Met trainersambitie (is een pré);
 • Die zich schriftelijk en mondeling goed kan uitdrukken in het Engels;
 • Met HBO+ werk- en denkniveau.

Aanvullende informatie

Als je komt werken bij LearningWaves, beland je in een enthousiast, professioneel en gezellig team dat er helemaal op gericht is om mensen en organisaties vooruit te brengen. Een team met drive. En een team dat veel aandacht heeft voor persoonlijke ontwikkeling. We organiseren diverse teamdagen en iedereen volgt trainingen, onder andere op het gebied van NLP, om zo te leren hoe je groepen het beste kunt laten leren. 

Bij LearningWaves kom je terecht in een zelfsturend team. Sinds 2017 zijn we holacratisch georganiseerd. Heel kortgezegd betekent dat dat we werken met organisatiecirkels en met rollen die elk een duidelijk doel hebben en ook eigen verantwoordelijkheden en bevoegdheden.

Onze collega's wonen door het hele land. Woon jij in Nederland of Vlaanderen en heb je zin om bij te dragen aan de verdere verspreiding van ons Lean & Learn gedachtegoed? Ga je daarbij net als wij voor goud? Dan komen we graag met je in contact.

Arbeidsvoorwaarden

 • Marktconform salaris;
 • Jaarcontract;
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • 28 vrije dagen op jaarbasis;
 • Leaseauto of reiskostenvergoeding;
 • Winstdeelregeling.

Reageren

We zijn doorlopend op zoek naar talent op het gebied van Lean Plannen en Lean Engineeren. Heb je interesse en/of wil je meer informatie? Neem dan contact op met collega Erik Giebels. Je motivatie en cv ontvangen we graag. Je kunt deze naar hem mailen

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.