Op dit moment hebben we één vacature: 

Werken bij LearningWaves

Bij LearningWaves willen we zoveel mogelijk teams en organisaties ‘wakker te schudden’ en hen telkens een nieuwe Lean & Learn ontwikkelstap te laten maken. Omdat we het iedereen gunnen om te werken in een lerende organisatie, denken we groot en hebben we internationale ambities. 

LearningWaves hanteert het credo ‘Practice what you teach’. Dat betekent dat we zelf volledig Lean & Learn werken. Alle methodieken die we onze trainees bijbrengen, proberen we eerst zelf uit. Bij gebleken succes, nemen we ze op in onze trainingen. Daardoor is LearingWaves bij uitstek een omgeving waarin iedereen continu bezig is met verbeteren en het vergroten van werkgeluk. Dat zie je en dat voel je.

Iedere woensdag komt het hele team bij elkaar in Veldhoven. Die dag gebruiken we voor overleg, om van elkaar te leren en om verbeteringen door te voeren. Twee keer per jaar organiseren we een Kaikaku-event. Dan werkt het team drie dagen aan het doorvoeren van een grote vernieuwing.

Bij LearingWaves zijn we zelfsturend. Sinds 2017 zijn we holacratisch georganiseerd. Ieder is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen 'rollen'.

Als je komt werken bij LearningWaves, beland je in een enthousiast, professioneel en gezellig team dat er helemaal op gericht is om mensen en organisaties vooruit te brengen. Een team met drive. En een team dat veel aandacht heeft voor persoonlijke ontwikkeling. We organiseren diverse teamdagen en iedereen volgt trainingen, onder andere op het gebied van NLP, om zo te leren hoe je groepen het beste kunt laten leren.