Organisatorisch gedoe inruilen voor een heldere stip op de horizon, tevreden klanten, intrinsiek gemotiveerde collega’s en een beter bedrijfsresultaat? Dat is waar we bij LearningWaves met jou voor gaan. 

Tijdens onze samenwerking maken we de processen in je organisatie slimmer. Duurzame verbetering is daarbij het doel. Pas als de mensen in je organisatie doorgronden waarom bepaalde veranderingen verbeteringen zijn, gaan deze veranderingen renderen. We hebben bij LearningWaves daarom veel aandacht voor de bewustwording en de motivatie van mensen.

LearningWaves begeleidt en traint leidinggevenden en hun teams om op een andere manier samen te werken. Dat doen we op basis van de Lean filosofie. Met de door onszelf ontwikkelde Learn methode vullen we Lean aan met diverse coaching-, communicatie- en  organisatiemodellen waarmee we de motivatie versterken.

Hoe de ideale Learn-reis eruit ziet? Je start met een basistraining uit ons Essentials programma. Vervolgens kun je je nog verder verdiepen door een Advanced training of meerjarig traject te volgen. We kunnen - afhankelijk van je vraag - ook een op maat programma voor je maken. Tijdens je reis kun je een beroep doen op onze ervaren consultants. Zij helpen je graag in de praktijk.

Bekijk ons trainingsaanbod

Meer weten?

Kom vrijblijvend kennis maken tijdens een Lean & Learn Preview. We vertellen je graag meer over onze visie, aanpak en methode.

Bekijk beschikbare data