Omschrijving

Als het management is getraind en er in de organisatie wordt gewerkt met Lean & Learn methodieken, dan is het vaak een logische stap om de medewerkers op de werkvloer kennis te laten maken met Lean en Learn.

Bij LearningWaves geloven we dat Lean & Learn de grootste kans van slagen heeft als het gedachtegoed door het management gedragen wordt. Om die reden kiezen we er heel bewust voor om de Training Lean & Learn Gemba door een van de eigen managers te laten geven, op de eigen werkvloer. Omdat er nooit een tweede kans bestaat om een eerste indruk te maken, stomen wij de betreffende manager van te voren klaar. We geven de training samen. De training kan plenair gegeven worden of gefaseerd aan verschillende teams. Dit is afhankelijk van de situatie en het doel.

Perfecte voorbereiding voor de manager

In een dagdeel spreken we de presentatie met je door. Daarbij besteden we aandacht aan een compacte en duidelijke uitleg van Lean & Learn en de basisprincipes. Ook zoomen we in op de vraag hoe de implementatie in je organsiatie eruit zal zien. We bereiden je voor op teamdynamieken die kunnen ontstaan. Daarnaast bespreken we jouw veranderende rol, je wordt immers een coach en facilitator van je team. Tijdens de training sta je samen met een ervaren trainer van LearningWaves voor de groep. Samen zorgen jullie ervoor dat jullie het gedachtegoed en de aanpak enthousiast en duidelijk neerzetten en de groep hierin meenemen.

Resulaat voor het team

Het resultaat van de training is dat de werkvloer inzicht krijgt in het Lean & Learn gedachtegoed en meteen ziet dat één van de belangrijkste uitgangspunten van dat gedachtegoed, namelijk dat de manager vanaf nu meer naar de Gemba gaat, ziet en ervaart.

Duur training

Afhankelijk van de vraag. Reken op minimaal een dagdeel voorbereiding en een dag introductie van Lean & Learn aan je organisatie of team.

 

Voor installateurs: via Wij Techniek kun je subsidie aanvragen voor deze training. 

Wil je meer informatie? Neem contact op
Voor wie

Voor medewerkers op de werkvloer die samen met hun leidinggevende op zoek gaan naar de mogelijkheden van Lean & Learn in hun dagelijkse praktijk.

Investering Op maat

Voor wie

Voor medewerkers op de werkvloer die samen met hun leidinggevende op zoek gaan naar de mogelijkheden van Lean & Learn in hun dagelijkse praktijk.

Investering Op maat