De organisaties van morgen zijn wendbaar. Je wilt snel kunnen inspelen op veranderingen zonder dat de werkdruk toeneemt, het proces stagneert of het rendement omlaag gaat. Hoe krijg je dat voor elkaar? Het antwoord is: iedere dag verbeteren in het DNA van de hele organisatie krijgen.

Hiervoor is eerst een stabiele basis nodig waarin alle processen soepel en voorspelbaar verlopen. Ieder team kan daarin zijn werk zelf uitvoeren, beheersen en bijsturen. Heb je voldoende inzicht in de verschillende werkzaamheden? Zijn taken helder en voorraden efficiënt ingericht? Of verlies je wellicht veel tijd in je processen aan onduidelijkheden en verstoringen? Ben je vooral bezig met brandjes blussen in plaats van die stip op de horizon?

Innoveren en motiveren

Waar begin je vervolgens met innoveren? Daarvoor wil je inzichtelijk krijgen wat de impact van innovaties is. Zo kun je bepalen welke innovaties prioriteit krijgen. Je wilt die innovaties realiseren die precies beantwoorden aan de vraag van de klant en/of de kostprijs verlagen, terwijl de dagelijkse processen doorlopen. Hoe organiseer je vervolgens het innovatieproces en bewaak je de voortgang van al die innovaties?

En misschien wel de belangrijkste vraag: hoe neem je je mensen hierin mee? Je wilt dat ze betrokken zijn bij hun dagelijkse werk, de doelen van de organisatie en het succes van klanten.

How to make Brighter Business? Onze beproefde Lean & Learn methode legt de basis voor een nieuwe manier van werken en geeft antwoord op deze vragen.

Neem contact op voor een persoonlijke kennismaking

Jouw branche, onze focus

Bouw & Infra Opereren in de Bouw & Infra is complexer geworden. Hoe kun je de processen samen met alle betrokken partijen beheersen en managen zonder de werkdruk te verhogen? Om te kunnen beantwoorden aan de behoefte in de markt, wil je ook voortdurend innoveren. Meer weten?
Installatie De installatiebranche groeit. De werkdruk neemt alleen maar toe. Daardoor is er te weinig tijd voor scholing en ontwikkeling. En dat is nu juist essentieel om toekomstbestendig te kunnen zijn als installateur. Hoe kun je meer standaardiseren om op andere vlakken te kunnen blijven ontwikkelen? Meer weten?
Maakindustrie Technologische ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. De markt vraagt steeds meer om maatwerk. Door het tekort aan technische professionals, is de werkdruk erg hoog. Dat maakt je als maakbedrijf kwetsbaar omdat er te weinig ruimte is voor innovatie. Wil je redden in de wereld van morgen, dan vraagt dat om een andere manier van werken. Meer weten?