"Ik kom dagelijks hardwerkende ondernemers tegen die met hart en ziel aan het werk zijn in hun organisatie en moe worden van steeds weer uitleggen wat de bedoeling is. Anderzijds ziet hij medewerkers snakken naar meer zeggenschap en vitamine A (Aandacht). Tegen wil en dank is iedereen iedere dag bezig met gedoe en ‘brandjes blussen’. Dit kan anders."

Jan-Dirk van de Laar is trainer en consultant bij LearningWaves. Vanuit de Brainportregio adviseert, traint en begeleidt hij al geruime tijd dga’s en directeuren uit met name de installatiebranche, maakindustrie en bouw bij het inrichten van hun Operating System. Hij laat ze graag ervaren hoe het anders kan. Duurzame innovatie, het soepel inrichten van processen en de samenwerking binnen en tussen teams staan daarbij centraal. Met als gevolg betere bedrijfsresultaten en meer werkplezier. Hij combineert analytisch vermogen, creativiteit, oog voor mens en communicatie met een onvervalste doe-energie.

Jan-Dirk komt zelf uit de installatiepraktijk en kent het klappen van de zweep. Als directeur en mede-eigenaar van een gerenommeerd installatiebedrijf begeleidde hij zijn team in de transformatie naar een efficiënte, zelfbewuste en zelfsturende organisatie. “Alleen kun je misschien hard gaan, maar met een team kom je verder. Samen heb je veel meer praktische kennis en innovatieve ideeën.”

Stuur Jan-Dirk een e-mail