“Dat het belangrijk is om continu aandacht te schenken aan de ontwikkeling van je bedrijf en de mensen die erin werken, is bekend. En nog niet zo makkelijk. Ik weet uit eigen ervaring hoe lastig het kan zijn om tijd en focus te hebben, als je er zelf middenin zit.” Met die ervaring wil Jan-Willem andere ondernemers vooruit helpen.

Hij is bouwtechnisch en bedrijfskundig opgeleid en het ondernemen is hem met de paplepel ingegeven. Jan-Willem was de derde generatie directeur-eigenaar van een bouwbedrijf. Hij maakt zowel groei als zwaar weer mee. “De bouw is een traditionele sector waarin geweldige vakmensen werken die jammer genoeg vaak onder hoge druk moeten presteren als gevolg van tekorten in de markt en prijsdruk. Dat kan anders.” Met de inzichten uit zijn eigen lessen, werd Jan-Willem bij een andere bouworganisatie verantwoordelijk voor innovatie en ontwikkeling.

“Ik wil bedrijven helpen die goed willen zijn én goed willen blijven en daarom bereid zijn om daar iedere dag aan te werken.” In zijn rol als consultant is Jan-Willem de nieuwsgierige buitenstaander met een frisse blik die de branche begrijpt. Hij gaat met je op zoek buiten de gebaande paden om nieuwe routes te ontdekken die nog sneller tot jouw doelen leiden.

Stuur Jan-Willem een e-mail