“Ik word wel het ‘Hoofd Eerste Indrukken’ genoemd, omdat trainees via de telefoon, mail of tijdens een bezoek, vaak het eerst met mij in contact komen. Ik vind het heel belangrijk dat ze daar een goed gevoel aan overhouden. Onze trainees moeten zich volledig kunnen focussen op hun training, wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is, daarbij gaan we voor goud!” zegt Monique van Esch.

Na twintig jaar bij de KNVB was ze toe aan een nieuwe omgeving. In LearningWaves vond ze de positieve en leergierige sfeer die ze zocht. Als Office Manager structureert en ondersteunt ze het team met alle organisatie die nodig is om de trainingen en backoffice soepel te laten draaien.“Wij vormen de fundering onder de organisatie. Ik vind het heerlijk om te regelen en te organiseren. Samen verzinnen we bovendien steeds slimme dingen om het nog beter te doen.”

Enthousiaste teamspeler Monique is er trots op om onderdeel te zijn van LearningWaves. Dagelijks brengt ze de Learn-methodieken in de praktijk en haalt veel energie uit het steeds verder verbeteren van de processen en het werkplezier. “Het voelt alsof LearningWaves een stukje van mij is. We hebben trainers en coaches, en wij vormen de supporters die het team laten stralen!” 

Stuur Monique een e-mail