Not everything that counts can be counted and not everything that can be counted counts.” In een tijd waarin de wereld meer en meer lijkt te draaien om data, houdt Silvia Verhoosel graag vast aan dit citaat van Einstein. Ze studeerde HEAO Communicatie, een vak dat haar op het lijf geschreven is. Haar ervaring bouwde ze op bij B2B-bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

Silvia is een echte marketing- en communicatiegeneralist met focus op content en storytelling. Of het nu offline of online is, verbinding maken met mensen staat voor haar voorop. Daarbij is ze al van begin af aan overtuigd van de kracht van (persoonlijke) verhalen waarin medewerkers, klanten en relaties een belangrijke rol hebben als ambassadeurs.

Overtuigend en met een kritische blik zorgt Silvia dat we het verhaal van LearningWaves en de organisaties waarvoor we werken op een eenduidige en aansprekende manier delen. “Ik geloof dat je als marketing- en communicatiespecialist aanjaagt, faciliteert en verbindt. Ik maak het verhaal niet, dat doen we allemaal samen. Met elkaar en met onze klanten.”

Stuur Silvia een e-mail